Logo

Sponsorer

Banner

Støtt våre sponsorer, de støtter oss:

 

Sparebank1 SR-Bank har vært vår hovedsponsor i en år rekke. Vi anbefaler alle våre medlemmer å ta kontakt med en kunderådgiver for et uforpliktende tilbud på deres bank- og forsikringstjenester. 

MSK får kr 1000 for hver ny kunde banken får gjennom klubben.

Mandal Kommune og Mandalshallen er viktige for klubben. Vi disponerer hallen til trening, svømmestevner og til svømmeopplæring. Svømmeklubben og svømmehallen samarbeider godt med tanke på å lære byens befolkning å svømme. 

Svømmeklubben anbefaler alle å prøve svømming som treningsform.

Telsys er vår leverandør av nettbasert epost og sms tjenester. De hoster internettsiden vår som vi bruker e-redaktør til å lage. De hjelper oss med å lage skjemaer til hjemmesiden. Telsys har overlegen support på sine tjenester.
Mandal Sport, Intersport gir oss 20% rabatt  alle varer, Vis ditt klubbkort når du handler på Intersport for å få avslag på prisen. Intersport hjelper deg med spesialartikler til svømming, spør betjeningen for bestilling. 
Gosh Sørlandsreklame leverer vårt klubbtøy. Det er de som har designet tøyet. De hjelper gjerne med små og store trykksaker og profiltøy. 
 
 
ADB senteret fører MSKs regnskap og hjelper oss med å styre økonomien. Vi får god hjelp når vi trenger det og anbefaler dem til alle i klubben som trenger en regnskapsfører.